.species-country[data-v-aa22f0f1]{padding-bottom:2rem}.species-country__missing[data-v-aa22f0f1]{padding-top:1.5rem;padding-bottom:2rem}.species-country__missing-title[data-v-aa22f0f1]{margin:1rem 0;font-size:1.6rem;line-height:1.25}.species-country__body[data-v-aa22f0f1]{flex-direction:column;gap:2.25rem;padding-top:1.5rem;display:flex}.species-country__section[data-v-aa22f0f1]{flex-direction:column;gap:1rem;display:flex}.species-country__title[data-v-aa22f0f1]{color:#263238;margin:0;font-size:1.3rem;font-weight:600;line-height:1.3}.species-country__map[data-v-aa22f0f1]{flex-direction:column;gap:.5rem;margin:0;display:flex}.species-country__map-frame[data-v-aa22f0f1]{border:1px solid #0f172a14;border-radius:14px;height:260px;overflow:hidden}.species-country__map-caption[data-v-aa22f0f1]{color:#666;flex-wrap:wrap;align-items:center;gap:.35rem .5rem;font-size:.8rem;display:flex}.species-country__map-link[data-v-aa22f0f1]{color:#1565c0}.species-country__birds[data-v-aa22f0f1]{position:relative}.species-country__birds[data-v-aa22f0f1] .gallery{margin-top:0}.species-country__sentinel[data-v-aa22f0f1]{height:1px}.species-country__regions[data-v-aa22f0f1]{flex-wrap:wrap;gap:.5rem 1.25rem;margin:0;padding:0;list-style:none;display:flex}.species-country__muted[data-v-aa22f0f1]{color:#666;font-size:.8rem}.species-country__related[data-v-aa22f0f1]{grid-template-columns:repeat(auto-fill,minmax(min(100%,240px),1fr));gap:.5rem;margin:0;padding:0;list-style:none;display:grid}.species-country__related-link[data-v-aa22f0f1]:hover{transform:translateY(-2px);box-shadow:0 6px 18px #0000001a}@media (prefers-reduced-motion:reduce){.species-country__related-link[data-v-aa22f0f1]{transition:none}.species-country__related-link[data-v-aa22f0f1]:hover{transform:none}}.species-country__related-link[data-v-aa22f0f1]:focus-visible{outline-offset:2px;outline:3px solid #1565c073}.species-country__related-link[data-v-aa22f0f1]{color:#263238;overflow-wrap:anywhere;flex-direction:column;gap:.15rem;min-width:0;min-height:44px;padding:.75rem 1rem;text-decoration:none;display:flex}.species-country__related-name[data-v-aa22f0f1]{color:#1565c0;font-weight:600}.species-country__latin[data-v-aa22f0f1]{color:#666;font-size:.85rem;font-style:italic}.species-country__grid[data-v-aa22f0f1]{grid-template-columns:repeat(auto-fill,minmax(min(100%,260px),1fr));gap:1rem;margin:0;padding:0;list-style:none;display:grid}.species-country__grid>li[data-v-aa22f0f1]{min-width:0;display:flex}.species-country__grid>li[data-v-aa22f0f1]>*{flex:1}.species-country__links[data-v-aa22f0f1]{flex-wrap:wrap;gap:.25rem 1.5rem;display:flex}.species-country__links a[data-v-aa22f0f1]{color:#1565c0;align-items:center;min-height:44px;display:inline-flex}.species-country__footer-meta[data-v-aa22f0f1]{flex-wrap:wrap;justify-content:space-between;align-items:center;gap:.75rem;display:flex}
